SXSY1
SXSY2
11

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2000, tempatna di propinsi Shandong, kami pabrik pabrik khusus dina ngahasilkeun Dibenzoylmethane (DBM) sareng furfural. Salaku salah sahiji produksi profesional Dibenzoylmethane (DBM) produksi profesional pangageungna di dunya kalayan kapasitas taunan 10.000 métrik ton, salaku salah sahiji pabrik profesional anu gedé di dunya kalayan kapasitas taunan 30.000 métrik ton.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • We insist on the product quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Kami keukeuh kualitas produk di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk tina unggal prosés.

  • Our factory has grown into premier certified manufacturer of dibenzoylmethane and furfural.

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten pabrikan anu disertifikasi perdana tina dibenzoylmethane sareng furfural.

  • Founded in 2000, we are the manufacturer factory specialized in produce Dibenzoylmethane (DBM) and furfural.

    Pabrikan

    Didirikeun taun 2000, kami pabrik pabrik khusus pikeun ngahasilkeun Dibenzoylmethane (DBM) sareng furfural.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2000, tempatna di propinsi Shandong, kami pabrik pabrik khusus dina ngahasilkeun Dibenzoylmethane (DBM) sareng furfural.

Sanyawa Kimia Furfural

Sanyawa kimia Furfural Furfural (C4H3O-CHO), disebut ogé 2-furaldehyde, anggota anu paling dikenal ti kulawarga furan sareng sumber tina furans penting téknis anu sanés. Éta cairan henteu warnaan (titik didih 161.7 ° C; gravitasi khusus 1.1598) ...

Naon ari Furfural?

Naon ari Furfural? KC BRUNING Furfural mangrupikeun bahan kimia anu didamel tina bahan organik anu biasana dihasilkeun kanggo kaperluan industri. Utamana diwangun ku hasil sampingan tatanén sapertos kulit oat, dedak, kotak jagong, sareng serbuk gergaji. Sababaraha p ...

Serat Tutuwuhan Bagasse

Abstrak Melanoma ngan ukur 4% tina sadaya kangker kulit tapi mangrupikeun salah sahiji neoplasma kulit paling ngabunuh. Dacarbazine mangrupikeun ubar pilihan pikeun pangubaran melanoma di Brazil ngalangkungan sistem kasihatan umum kusabab biaya murah na. Nanging, éta mangrupikeun alkil ...