1

Produk

1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

  • 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine
  • CAS 120-46-7 99% mnt
  • Supplier DBM di Cina
  • Pabrikan C15H12O2
  • ProName: Dibenzoylmethane (DBM);1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine
  • CasNo:120-46-7
  • Formula Molekul:C15H12O2
  • Penampilan:bubuk kristal konéng bulak
  • Aplikasi:ko-penstabil organik pikeun PVC
  • Waktos pangiriman:gancang
  • PackAge:25kg / kendang, kalayan kantong PE jero; atanapi sakumaha pe ...
  • Palabuhan:palabuan naon waé di Cina
  • Kapasitas Produksi:10.000 Métrik Ton / taun
  • Kasucian:99% mnt
  • Ingetan:Simpen wadah katutup pageuh.
  • Transportasi:sakumaha per pamundut anjeun
  • Kelas:Kelas Industri, Kelas Éléktron

Kautamaan

Kualitas unggulan, harga sedeng & pangiriman gancang.

Detil

Ngaran Produk:

Dibenzoylmethane; 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamin

Sinonim:

Dppd-H; DBM; 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 1,3-Diphenylpropane-1,3-dione; (2Z) -3-hidroksi-1,3-diphenylprop-2-en-1-hiji

CAS RN.:

120-46-7

EINECS:

204-398-9

Beurat molekul:

224.2546

Formula Molekul:

C15H12O2

Kapadetan:

1,176g / cm3

Titik lebur (℃):

75-79

Titik Didih (℃):

381.9 ° C dina 760 mmHg

Titik Flash (℃):

163.1 ° C

réaktif_index:

1.623

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami