1

Produk

1,3-diphenyl-3-propanedione

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Nami Produk: Dibenzoylmethane 120-46-7 pemasok di Cina;1,3-diphenyl-3-propanedione
CasNo: 120-46-7
Formula Molekul: C15H12O2
Penampilan: kristal, bubuk
Aplikasi: Panganteur farmasi
Waktos pangiriman: 1-2 dinten
Pakét: sakumaha pamundut anjeun
Palabuhan: palabuan naon waé di Cina
Kapasitas Produksi: 10.000 métrik ton / taun
Kasucian: 99%
Ingetan: tetep dina garing, tiis sareng well-disegel
Eusi Uap: 0,01%
Pangotor: 0,001%
Kaleungitan Ngeringkeun: 0,2%
Titik lebur: 177 ℃ ~ 181 ℃
Rotasikeun Husus: + 27 °
Assay: 99,2%
Kautamaan

Kami gaduh pabrik bahan baku farmasi produksi bahan baku farmasi, sareng pusat réagen & d, sareng kami ngalakukeun panilitian sareng pamekaran pangembangan répuluh rébu spésiés. tujuan kami nyaéta kualitas narékahan pikeun salamet. Milarian pangembangan ku reputasi kiridit. Produk kami gaduh kaunggulan harga ageung di Éropa Amérika Kidul sareng saterasna .jeung Perusahaan kami ogé ngagaduhan kaunggulan kualitas tinggi di Africa. Produk urang parantos ngahontal langkung ti 48 nagara di dunya, Éropa. Amérika Kidul. Amérika Kalér, Asia tenggara, Afrika, sareng sajabana Kami ngabagéakeun di sakumna dunya sareng kualitas pangsaéna sareng sobat harga terendah kerjasama umum sareng pamekaran umum!
Detil

Pasipatan Kimia  
mp 77-79 ° C (cahayana.)
bp 219-221 ° C18 mm Hg (cahayana.)
Fp 219-221 ° C / 18mm
temp gudang. Simpen di RT.
BRN 514910
Stabilitas: Mantap. Teu cocog sareng agén pangoksidasi anu kuat.
Émbaran Kasalametan  
Kodeu Bahaya Xi
Pernyataan résiko 36/37/38
Pernyataan Kasalametan 22-24 / 25
WGK Jérman 3
RTECS TZ1930000
Catetan Bahaya Ngambek
Kodeu HS 29143900
Penampilan Bubuk kristal konéng entéh
Kasucian 99,0% mnt
MP 76 ka 80 deg C

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami