1

Produk

1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

  • 1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%
  • Ngaran Produk: Dibenzoylmethane 120-46-7;1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%
  • CasNo: 120-46-7
  • Formula Molekul: C15H12O2
  • Penampilan: Konéng Kristal nepi ka bodas bodas-bodas ...
  • Aplikasi: 
  • Waktos pangiriman: gancang
  • PackAge: numutkeun ka kabutuhan klien
  • Palabuhan: Shanghai
  • Kapasitas Produksi: 10.000 Métrik Ton / Taun
  • Kasucian: 99%
  • Ingetan: Simpen di tempat anu garing, poék sareng berventilasi ...
  • Transportasi: ku laut atanapi ku hawa

Kautamaan

jasa pangalusna, kualitas jeung harga

 pasokan Dibenzoylmethane 120-46-7 kalayan harga anu pangsaéna di Cina, Dibenzoylmethane 120-46-7 na parantos diékspor ka seueur nagara sareng daérah. Upami anjeun milari supplier Dibenzoylmethane 120-46-7 di Cinakami pilihan pangalusna anjeun.

Detil

Pasipatan Kimia  
mp 77-79 ° C (cahayana.)
bp 219-221 ° C18 mm Hg (cahayana.)
Fp 219-221 ° C / 18mm
temp gudang. Simpen di RT.
Merck 14.3009
BRN 514910
Stabilitas: Mantap. Teu cocog sareng agén pangoksidasi anu kuat.
Émbaran Kasalametan  
Kodeu Bahaya Xi
Pernyataan résiko 36/37/38
Pernyataan Kasalametan 22-24 / 25
WGK Jérman 3
RTECS TZ1930000
Catetan Bahaya Ngambek
Kodeu HS 29143900

 

Penampilan Bubuk kristal konéng entéh

Kasucian

99,0% mnt

MP

76 ka 80 deg C

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami