1

Produk

1,3-Diphenylpropanedione

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 1,3-Diphenylpropanedione

Dibenzoylmethane

Dibenzoylmethane kasucian luhur

DBM-83

Detil Gancang

ProName  
CAS  120-46-7 Dibenzoylmethane;1,3-Diphenylpropanedione
CasNo  120-46-7
Formula Molekul  C15H12O2
Penampilan  bubuk
Aplikasi  Farmasi
Waktos pangiriman  gancang
PackAge  nurutkeun sarat konsumén '
Palabuhan  sadayana palabuhan cina
Kapasitas Produksi  10.000 métrik ton per taun
Kasucian  99,5%
Panyimpenan  simpen dina tiis sareng garing
Angkot  ku laut atanapi ku hawa

Kautamaan

Spésifikasi

DBM
Ngaran kimia: Dibenzoylmethane atanapi 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione
No CAS: 120-46-7
Panampilan: bulak bulak konéng kristal

DBM

 

Ngaran kimia:

Dibenzoylmethane atanapi 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 1,3-Diphenylpropanedione

Henteu CAS:

120-46-7

Penampilan:

bubuk kristal konéng bulak

Kasucian (GC):

99,0% mnt

Titik lebur:

76 ° C

Kandungan cai (KF):

0,3% maks

Résidu ignition:

0,1% maks

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami