1

Produk

2-Formylfuran

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 2-Formylfuran

Pasar Ékspor:

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon

Tempat Asalna:

Shandong di Cina


Spésifikasi

FURFural (C5H4O2)

Watekna

Furfural didamel tina bahan tatanén ku cara hidrolisis. Mangrupikeun cairan berminyak atanapi warna konéng kalayan bau almond. Nalika kakeunaan hawa janten hideung atanapi coklat tua. Dénsitas relatif nyaéta 1,1589. Titik didih nyaéta 161.7 ℃. Éta rada leyur dina cai sareng leyur dina cai panas, alkohol, éter bénzéna. Titik pembakaran furfural ngahontal 393 ℃ sareng wates ledakan antara 2,1% sareng 19,2%.

Standar

standar nasional (GB / T 1926.1-2009).

Kapadetan

(ρ20) g / ml 1.159-1.161 1.158-1.161 1.158-1.161

Indéks réfraktif (nD20)

1.524-1.527 1.524-1.527 1.524-1.527

Eusi Uap

% ≤ 0,05 0,10 0,20

Kaasaman

mol / L ≤ 0,008 0,016 0,016

Eusi Furfural

% ≥ 99.0 98.5 98.5

Titik didih awal

℃ ≥ 155 150 -

Pecahan dihandap

158 ℃ ml≤ 2 - -

Total Distilasi

% ≥ 99,0 98,5 -

Titik ngagolakkeun Terminal

℃ ≤ 170 170 -

Sesana

% ≤ 1.0 - -

Ngepak

Dina kendang waja 240kg atanapi salaku pamundut klién

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami