1

Produk

2-Furaldehida

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

2-Furaldehida

Pasar Ékspor:

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon

Spésifikasi

Ngaran Produk:

2-Furaldehida

Sinonim:

2-formylofuran; 2-Furanaldehyde; 2-Furancarbonal; 2-Furancarboxaldehyde (furfural); 2-Furankarbaldehyd; 2-Furfural; 2-Furfuraldehyde; 2-Furil-metanale

CAS:

98-01-1

MF:

C5H4O2

MW:

96.08

EINECS:

202-627-7

Kategori produk:

Panengah; panengah API; Furans

File Mol:

98-01-1.mol

 

mp 

−36 ° C (cahayana.)

bp 

54-56 ° C11 mm Hg

kapadetan 

1,16 g / mL dina 25 ° C (cahayana.)

kapadetan uap 

3.31 (vs hawa)

tekanan uap 

13,5 mm Hg (55 ° C)

indéks réfraktif 

n20 / D 1.527

FEMA 

2489

Fp 

137 ° F

temp gudang. 

2-8 ° C

warna 

Teu warnaan sareng warna konéng hampang, cairan transparan

Kelarutan Cai 

8,3 g / 100 mL

Katirisan 

-36,5 ℃

Sénsitip 

Sénsitip hawa

Merck 

14.4304

BRN 

105755

Stabilitas:

Mantap. Bahan anu kedah dihindari kalebet basa anu kuat, agén pangoksidasi kuat sareng asam kuat. Kabeuleum.

Rujukan DataBase CAS

98-01-1 (Rujukan CAS DataBase)

Rujukan Kimia NIST

2-Furancarboxaldehyde (98-01-1)

Sistem Pendaptaran EPA Zat

2-Furancarboxaldehyde (98-01-1)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami