1

Produk

2-Furanaldehida

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 2-furanaldehyde

Pasar Ékspor:

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon

Tempat Asalna:

Shandong di Cina

Rincian bungkusan:

Salaku pamundut anjeun

Spésifikasi

Sipat fisik:
watekna: minyak cair transparan tanpa warna, kalayan bau benzaldehyde anu sami. Paparan cahaya sareng hawa geuwat janten warna coklat beureum. Gampang sareng uap teu stabil babarengan

titik golak: gelar 161.7
titik katirisan: -36,5 gelar
kapadetan relatif: 1,1594
indéks réfraktif: 1.5263
titik flash: 60 gelar
leyur: Rada leyur dina cai, leyur dina étanol, étil éter, aseton, kloroform, bénzéna.

Wengkuan Aplikasi:

A: Uesd salaku kana ekstrak (anu dianggo ngadamel sintétik) tina ydrocarbons sanés
B: Ogé dianggo salaku panengah kimia dina produksi pelarut sareng parantos diidéntifikasi dina rupa-rupa kadaharan anu diolah ku panas.

Kamampuh parusahaan urang:
Produk sanés anu urang tiasa nyayogikeun:
1.dibenzoylmethane

2.Furfural

Kami perusahaan kimia profesional, Kami gaduh pabrik urang sorangan. Janten urang tiasa ngajamin kualitas, jumlah ,, waktos pangiriman. Teras kami ogé tiasa ngendalikeun biaya.

Sagala inpormasi anu dipikaresep ku anjeun, Wilujeng sumping kontak kami. Kuring bakal senang nyaritakeun detilna. Kuring jasa iraha waé. Wilujeng sumping!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami