1

Produk

2-Furfuraldehyde

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

2-furfuraldehyde

Pasar Ékspor: Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon

Spésifikasi

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji éksportir Furfural anu kawéntar ti

Cina, parantos ngantunkeun langkung ti 20 taun. Kami nyayogikeun langkung 40000mt

furfural ka pasar internasional unggal taun, éta langkung ti 20% ti

Cina total ékspor. Spék sapertos kieu,

KOMODITAS

 FURFural

SPEC

 FURFural: 98,5% MIN

SUMBER

 0,2% MAX

ACIDIT

 0,016 MOL / L MAX

DENSITAS

 1.159-1.161

Indéks référénsi

 1.524-1.527

PAKÉTAN

 DINA 240 / 250KG NET DRUM STEEL BARU ATAU DINA ISO-TANKS

Kabetot dina éta, punten kersa ngahubungi kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami