1

Produk

3-Diphenyl-propane-1,3-dione

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kecap konci

1,3-Diphenyl-1,3-propanedione; 3-Diphenyl-propane-1,3-dione

(Z) -3-Hydroxy-1,3-diphenyl-2-propen-1-hiji

Dibenzoylmethane

Detil Gancang

ProName

 (Z) -3-Hydroxy-1,3-diphenyl-2-propen-1-hiji;3-Diphenyl-propane-1,3-dione

CasNo

 120-46-7

Formula Molekul

 C15H12O2

Penampilan

 bubuk bodas-granul atanapi butiran

Aplikasi

 antineoplastik

Waktos pangiriman

 Pangiriman gancang

PackAge

 Drum 25kg atanapi kantong 25kg

Palabuhan

 Shanghai, Cina

Kapasitas Produksi

 10.000 Métrik Ton / taun

Kasucian

 99%

Panyimpenan

 Simpen dina tempat anu tiis & garing

Angkot

 ku hawa atanapi ku laut

assay

 99%

Kautamaan

Kami mangrupikeun pemasok bahan kimia profesional, ngekspor bahan kimia ageung di sakumna dunya, utamina Éropa sareng Amérika, kalayan kualitas anu saé, harga kalapa, pasokan gancang sareng jasa anu saé.

Kauntungan kami:

1. PRODUK kimia Rupa;

2. PRODUK kualitas dijamin;

3. HARGA Kompetitif;

4. SUPPLY stabil jangka panjang;

5. JASAAN / Pabrik Merek LAYANAN; 

6. Jasa R&D Téknis;

7. LAYANAN QC Profesional;

8. LAYANAN kiriman anu ngalaman;

9. alus teuing sanggeus-jualan LAYANAN;

10. BENERNA mumpuni SERTIFIKASI.

Detil

Ngaran Produk:

Dibenzoylmethane; 3-Diphenyl-propane-1,3-dione

Sinonim:

1,3-Diphenylpropane-1,3-dione 99%; Dibenzoylmethane dina stock Factory;, 3-Diphenyl-propane-1,3-dione; 1,3-Diphenyl-1,3-propanediamine; 1,3-diphenyl- 3-propanedione; 1,3-Diphenylpropanedione; Phenyl-hydroxystyrylketone; phenylphenacylketone

CAS:

120-46-7

MF:

C15H12O2

MW:

224.25

EINECS:

204-398-9

File Mol:

120-46-7.mol

Mangpaat

dibenzoylmethane salaku panéndél panas PVC anyar, transmittansi tinggi, henteu toksik sareng teu raoseun; tiasa pisan ningkatkeun ngawarnaan PVC mimiti, transparansi, stabilitas jangka panjang, sareng ngolah nalika présipitasi sareng "seng seng" sareng sajabina; loba dipaké dina médis, bungkusan tuangeun sareng produk pvc transparan sanés toksik. Dibenzoylmethane di luhur tiasa nyerep sinar ultraviolét 290nm, sedengkeun lampu anu mangaruhan pangaruh kana produk PVC tiasa nyayogikeun kinerja stabil jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami