1

Tentang Kami

Tentang Kami

c068d665

Saha kami?

Didirikeun taun 2000, Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd anu aya di propinsi Shandong, urang gaduh sajarah 20 taun pikeun sintésis kimia rupa, bahan kimia organik, agén bantu kimia. kami pabrik pabrik khusus dina ngahasilkeun Dibenzoylmethane (DBM) sareng furfural. Perusahaan ayeuna ngerjakeun 350 staffs, kalebet 120 lulusan ti paguron luhur sareng 21 insinyur sareng 5 ahli ékonomi. Cai mibanda opat pabrik cabang, pabrik bulufural Liaocheng shuiyuan, pabrik biokimia Juyeluyuan furfural , Shangqiu juyuan pabrik kimia sareng Liaocheng shuiyuan téknologi énergi anyar pabrik. Perusahaan kakuatan téknis kuat, tés hartosna sampurna sareng alat produksi anu saé.

Naon anu urang lakukeun?

 Salaku salah sahiji produksi profesional Dibenzoylmethane (DBM) produksi profesional pangageungna di dunya kalayan kapasitas taunan 10.000 métrik ton, salaku salah sahiji pabrik profesional anu gedé di dunya kalayan kapasitas taunan 30.000 métrik ton. Produkna utamina nganggo metanol sareng asam asétat tina tongkol jagong, dianggo dina produksi Dibenzoylmethane sareng furfural, rupa-rupa kagunaan, utamina pikeun apoték résin alkohol furfural sareng industri kimia rupa di daérah. Produk furfural tiasa dianggo dina produksi ubar, furfuryl alkohol, rempah, rasa, résin sareng produk sanés.     

Naon anu urang utamina ngahasilkeun?  

1

Furfural

2

Dibenzoylmethane

Kumaha Pangkalan Manufaktur Kami ?

Mangrupikeun pabrik 83,916 méter pasagi kalebet 50.000 méter pasagi rohangan lokakarya. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 350 staff, kakuatan téknis anu kuat, gaduh ahli aktipitas dina panilitian produk anyar sareng tim téknis pamekaran, sareng ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur lembaga riset ilmiah anu terkenal di jero negeri. , urang taat kana konsép inovasi ilmiah sareng téhnologis sareng panangtayungan lingkungan anyar penstabil panas bantosan PVC tambahan Dibenzoylmethane (DBM) sareng produksi furaldehida sareng produk furfural sareng perusahaan penjualan kapasitas produksi taunan 40,000 ton, perusahaan ngagaduhan produksi téknologi canggih dunya garis sareng peralatan produksi Dibenzoylmethane (DBM) panggedéna sadunya, kualitas produk parantos ngahontal tingkat maju internasional.                                                            

Punten kersa ngahubungi kami ku email kami:

nancy.wong@watersourcechem.com

 upami anjeun ngagaduhan patarosan, kami bakal nyobian ngaréspon dina waktos 12 jam.