1

SERTIPIKAT

3

Kami kéngingkeun penghargaan perusahaan maju di 2013

2

Kami ngagaduhan hak pangajén perusahaan integritas di 2015

4

Kami ngagaduhan hak atas penghargaan perusahaan bisnis iman anu saé di 2016

1

Kami ngagaduhan hak pangajén tina Asosiasi Pengusaha Shenxian.