1

Produk

DBM

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

DBM

Dibenzoylmethane

120-46-7

Cas 120-46-7

Detil Gancang

ProName Kualitas luhur Dibenzoylmethane; DBM
CasNo 120-46-7
Formula Molekul C15H12O2
Penampilan Bodas dugi ka lampu konéng kristal konéng ...
Aplikasi kimia
Waktos pangiriman gancang
PackAge 1kg / kantong foill; 25kg / kendang
Palabuhan Naon waé palabuan Cina
Kapasitas Produksi 10.000Métrik Ton / taun
Kasucian 99% mnt
Panyimpenan Tempat garing tiis
Angkot Ku kurir, ku hawa, ku laut

Kautamaan

Kauntungan unik

Kamurnian dijamin

Kualitas luhur & harga kalapa

Kontrol kualitas

Tanggapan gancang

Kiriman gancang

Detil

Barang  Spésifikasi
Ngaran Produk Dibenzoylmethane; DBM
CAS 120-46-7
Penampilan Bubuk kristal konéng bodas nepi ka lampu entéh
Assay ≥99%
Formula Molekul   C15H12O2
Beurat Molekul 224.25
EINECS 204-398-9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami