1

Produk

Dibenzoylmethane

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dibenzoylmethane

CAS

120-46-7

MF

C15H12O2

MW

224.25

EINECS

204-398-9

Dibenzoylmethane Sipat Kimia

Titik lebur

75-79 ° C (cahayana.)

Titik ngagolak

219-221 ° C18 mm Hg (cahayana.)

Kapadetan

0,800 g / cm3

indéks réfraktif

1.6600 (perkiraan)

titik kaingetan

219-221 ° C / 18mm

temp gudang

Simpen di RT.

Pka

8,95 ± 0,10 (Diprediksi)

Formulir

Kristal

Warna

Konéng hérang jadi konéng

Kelarutan Cai

Éta Larut dina éter, kloroform, sareng natrium hidroksida cai. Teu leyur dina cai.

Merck

14.3009

BRN

514910

Stabilitas

Mantap. Teu cocog sareng agén pangoksidasi anu kuat.

InChIKey

NZZIMKJIVMHWJC-UHFFFAOYSA-N

Émbaran Kasalametan

Kodeu Bahaya 

Xi

Pernyataan résiko 

36/37/38

Pernyataan Kasalametan

22-24 / 25

WGK Jérman

3

RTECS

TZ1930000

Catetan Bahaya

Ngambek

TSCA

Leres

Kodeu HS

29143900

Pamakéan sareng Sintésis Dibenzoylmethane

Sipat Kimia: bubuk konéng-bodas

Pamakéan: antineoplastic

Kagunaan: dibenzoylmethane salaku panéndél panas PVC anyar, transmittansi tinggi, henteu-toksik sareng henteu raoseun; tiasa pisan ningkatkeun ngawarnaan PVC mimiti, transparansi, stabilitas jangka panjang, sareng ngolah nalika présipitasi sareng "seng seng" sareng sajabina; loba dipaké dina médis, bungkusan tuangeun sareng produk pvc transparan sanés toksik. Dibenzoylmethane di luhur tiasa nyerep sinar ultraviolét 290nm, sedengkeun lampu anu mangaruhan pangaruh kana produk PVC tiasa nyayogikeun kinerja stabil jangka panjang.

Harti: ChEBI: A béta-dikétone nyaéta acetylacetone (acac) anu duanana gugus métil parantos digentos ku gugus fenil. Mangrupikeun komponén minor tina sari sari tina licorice (Glycyrrhiza glabra) sareng nunjukkeun pangaruh antimutagenic sareng antica cer.         

Profil Kasalametan: Sedeng beracun ku konsumsi. Nalika dipanaskeun pikeun dékomposisi éta ngaluarkeun haseup akut sareng uap anu ngambek       

Métode Pemurnian: Dibenzoylmethane (1,3-diphenyl-1,3-propanedione) [120-46-7] M 224.3, m 8 0o. Ngristal dibenzoylmethane tina éter piaraan atanapi MeOH. [Beilstein 7 IV 2512.]

Panstabil penambah panas tambahan anu teu beracun tina kalsium, séng sareng bumi jarang ——Dibenzoylmethane (DIBENZOYL METHANE) Indéks kualitas utama: Penampilan: Bodas, bubuk Kristal konéng lampu Eusi: ≥99% Titik lebur: 76 ~ 80 loss Karugian garing: ≤ 0,5% Eusi awu: ≤0.1% Pakét: 25kg, 50kg Stearoyl benzoyl produk metana: pvc stabilizer panas tambahan sanés toksik, tiasa dianggo sareng kalsium / séng, barium / séng sareng unsur bumi langka, diuji ku Pusat Panilitian Nasional sareng ngabuktikeun kualitas produk sapinuhna minuhan standar kualitas produk asing anu sami. Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik pangbadagna Dibenzoylmethane sareng produk kami utamina dijual ka Éropa, Amérika, Taiwan Cina, Jepang, Koréa Kidul, Rusia, India,

Méksiko, jsb sareng urang gaduh palanggan di langkung ti 40 nagara. Produk ieu bubuk kristalin bodas atanapi konéng hampang, gampang leyur dina éter, trichloromethane, o-Xylene, toluene sareng natrium hidroksida cai, rada leyur dina étanol, rada leyur dina cai. Salaku jinis anyar penstabil panas bantu PVC, transmittance na tinggi, henteu toksik sareng teu raoseun; éta tiasa dianggo nganggo kalsium / séng padet atanapi cair, barium / séng sareng stabiliser panas sanésna, tiasa ningkatkeun pisan pewarnaan awal PVC, transparansi, sareng stabilitas jangka panjang, ogé présipitasi sareng 'demam seng' dina ngolahna; ciri na éta ngagaduhan pangaruh sinergis anu saé pisan pikeun 'sabun seng', tambihan produk ieu sacara efektif tiasa ngahambat 'pembakaran seng', cocog pikeun diterapkeun dina kaku, henteu-toksik, sawah anu henteu raos, ngamajukeun pamutahiran sékrési senyawa Kalsium / Séng, éta seueur dianggo dina médis, bungkus tuangeun sareng produk-produk PVC transparan sanés toksik (sapertos botol PVC, lambar, pilem transparan sareng sajabana). Dibenzoylmethane tiasa nyerep langkung ti 290nm UV, dina waktos anu sami ngagaduhan fungsi stabilisasi cahaya, tiasa nyayogikeun stabilitas jangka panjang dina produk PVC.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami