1

Produk

Diphenyl-propane-1,3-dione

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Diphenyl-propane-1,3-dione

Detil Gancang

  • Ngaran Produk: 1,3-Diphenyl-1,3-propanedione;Diphenyl-propane-1,3-dione
  • CasNo: 120-46-7
  • Formula Molekul: C15H12O2
  • Penampilan: bubuk bodas atanapi konéng entéh
  • Aplikasi: Anyar-modél PVC subsidi non-toksik panas ...
  • Waktos pangiriman: Aya sasayogian
  • PackAge: 25kgs net / kantong, atanapi numutkeun palanggan
  • Palabuhan: Pelabuhan cina wae
  • Kapasitas Produksi: 10.000 Métrik Ton / Taun
  • Kasucian: 99%
  • Ingetan: Simpen dina tempat anu garing, poek sareng berventilasi
  • Transportasi: ku hawa atanapi ku pangiriman laut

Kautamaan

Lokasina di propinsi Shandong, kami mangrupikeun perusahaan téknis utamina museurkeun kana sintésis Adat, pabrik, penjualan bahan kimia ka sagala rupa industri. Kauntungan tina layanan palanggan anu luar biasa sareng kualitas produk tinggi, perusahaan ayeuna parantos ngagedéan kisaran bahan farmasi (API), perantara farmasi, bahan kimia rupa, réagen sareng sajabana ... Salaku pelopor dina industri kimia di Cina, urang henteu kantun ngembangkeun, ngadamel atanapi nyayogikeun bahan kimia, kami nyayogikeun solusi kimia sareng keahlian. Dugi ka ayeuna, kami parantos netepkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng ajeg sareng perusahaan-perusahaan ti langkung ti 30 nagara sareng daérah, sareng kéngingkeun hal-hal anu ditaksir sareng dipercaya ku padamelan épisién kami.

Salami pamrosésan pangwangunan anu dituluykeun, kami ogé merhatoskeun pisan kaamanan sareng perlindungan lingkungan. Kami netepkeun sistem manajemen lingkungan pikeun ngirangan debit polutan, sareng ngatur latihan kaamanan staf. Dina waktos payun, kami ngarepkeun nyandak langkung komunikasi sareng mitra bisnis kami , pikeun dunya kimia anu séhat, aman, sareng héjo.

Kontrol kualitas

Kualitas aya dina inti perusahaan.

"Kontrol kualitas" sareng "jaminan kualitas" mangrupikeun inti dina QMS kami (sistem manajemen kualitas), kalebet pengadaan, inventarisasi, produksi, pamariksaan, penjualan sareng modul manajemén purna jual;

Kami ngawaskeun ngontrol prosés anu aya hubunganana sareng kualitas tina pengadaan bahan baku, inspeksi gudang, rencana produksi, kapasitas tuang, prosés produktif, uji coba FG, pangiriman, keluhan, pelacakan, émut dugi ka dibuang sareng sajabana operasi kualitas.

Kami mastikeun paningkatan kualitas produk anu tetep ngalangkungan kaaslian, akurasi, ketepatan waktu sareng integritas rékaman data.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami