1

Wisata Pabrik

Émbaran Bisnis

Nami Perusahaan:

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd.

Jenis Usaha:

Pabrikan, Perusahaan Perdagangan

Kami Nyayogikeun:

Dibenzoylmethane, Furfural

Nomer Padamelan:

350 Jalma

Volume Penjualan Tahunan:

150 juta dolar AS

Merek:

Shenxian Shuiyuan

Taun Didirikeun:

2000

Pangwangunan pabrik cabang

2014

Pabrikan bulu furfural Liaocheng shuiyuan

2013

 Pabrik kimia shangqiu juyuan

2009

Pabrik biokimia furuy jamuy Juyeluyuan

2009

Pabrik téknologi énergi anyar Liaocheng shuiyuan

 

Dagang & Pasar

Pasar Utama:

Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Afrika, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon

Ékspor Perséntase:

90%

Émbaran pabrik

Ukuran pabrik:

83.916 méter pasagi

QA / QC:

Di Imah

Jumlah Staf R&D:

50 Jalma

Jumlah Staf QC:

15 Jalma

4
7
5
8
6