1

MANUFACTURER

c068d665

Shenxian Shuiyuan New Energy Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2000, tempatna di propinsi Shandong, kami pabrik pabrik khusus dina ngahasilkeun Dibenzoylmethane (DBM) sareng furfural. Salaku salah sahiji produksi profesional Dibenzoylmethane (DBM) produksi profesional pangageungna di dunya kalayan kapasitas taunan 10.000 métrik ton, salaku salah sahiji pabrik profesional anu gedé di dunya kalayan kapasitas taunan 30.000 métrik ton. Kami gaduh opat pabrik cabang.

 Mangrupikeun pabrik 83,916 méter pasagi kalebet ruang bengkel 80,000 méter pasagi. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 200 staf, kakuatan téknis anu kuat, gaduh ahli aktipitas dina panilitian produk anyar sareng tim téknis pamekaran, sareng ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur lembaga riset ilmiah anu terkenal di jero negeri. , urang taat kana konsép inovasi ilmiah sareng téhnologis sareng panangtayungan lingkungan anyar penstabil panas bantosan PVC tambahan Dibenzoylmethane (DBM) sareng produksi furaldehida sareng produk furfural sareng perusahaan penjualan kapasitas produksi taunan 40,000 ton, perusahaan ngagaduhan produksi téknologi canggih dunya garis sareng peralatan produksi Dibenzoylmethane (DBM) panggedéna sadunya, kualitas produk parantos ngahontal tingkat maju internasional.                     

Produkna utamina nganggo metanol sareng asam asétat tina tongkol jagong, dianggo dina produksi Dibenzoylmethane sareng furfural, rupa-rupa kagunaan, utamina pikeun apoték résin alkohol furfural sareng industri kimia rupa di daérah. Produk furfural tiasa dianggo dina produksi ubar, furfuryl alkohol, rempah, rasa, résin sareng produk sanés.                                                             

Dibenzoylmethane biasana dianggo salaku penstabil plastik dina dispenzers botol cai, set infus, pipa pangalihan, sareng sajabina Ayeuna, kalayan kapasitas produksi taunan 10.000 ton, Langkung tina 95% produk diékspor ka Amérika Serikat, nagara Éropa, Koréa Kidul, Jepang, Inggris, Méksiko, jsb Kami gaduh palanggan di langkung ti 40 nagara. Perusahaan urang parantos janten pamimpin di Dibenzoylmethane sareng industri furfural di Cina