1

wartos

  • Furfural Chemical Compound

    Sanyawa Kimia Furfural

    Sanyawa kimia Furfural Furfural (C4H3O-CHO), disebut ogé 2-furaldehyde, anggota anu paling dikenal ti kulawarga furan sareng sumber tina furans penting téknis anu sanés. Éta cairan henteu warnaan (titik didih 161.7 ° C; gravitasi khusus 1.1598) ...
    Maca deui
  • Naon ari Furfural?

    Naon ari Furfural? KC BRUNING Furfural mangrupikeun bahan kimia anu didamel tina bahan organik anu biasana dihasilkeun kanggo kaperluan industri. Utamana diwangun ku hasil sampingan tatanén sapertos kulit oat, dedak, kotak jagong, sareng serbuk gergaji. Sababaraha p ...
    Maca deui
  • Serat Tutuwuhan Bagasse

    Abstrak Melanoma ngan ukur 4% tina sadaya kangker kulit tapi mangrupikeun salah sahiji neoplasma kulit paling ngabunuh. Dacarbazine mangrupikeun ubar pilihan pikeun pangubaran melanoma di Brazil ngalangkungan sistem kasihatan umum kusabab biaya murah na. Nanging, éta mangrupikeun alkil ...
    Maca deui