1

KUALITAS

Numutkeun ka sarat konsumén dina sadunya sareng paménta produk, kami parantos nyerat brosur QC sareng file prosedur anu relevan pikeun inok sistem QC pikeun sadaya kolega sareng prosedur produksi sadayana. Perusahaan urang tetep ningkatkeun konsép manajemén sareng parantos netepkeun panalitian sareng produksi QC anu déwasa. Dumasar kana inovasi téknologi teras-terasan, hasil panalungtikan anu matang sareng téknologi bakal sayogi pikeun nyumponan paménta kualitas Pabean urang.

Sakumaha biasa, parusahaan kami didaptarkeun pikeun:

-Insist dina inovasi jasa, ngudag kapuasan lengkep sareng pangalaman anu saé pikeun konsumén kami

-Insist dina inovasi téknologi sareng tetep ngembangkeun kualitas produk sareng jasa

Kami gaduh instrumen analisis kalebet NMR, GC-MS, LC-MS, KF, GC, HPLC, IR sareng Polarimeter jsb. Di Lab kami.

PAMASTIAN KUALITAS

Kegiatan sareng Tanggung jawab:

  • Ngaleupaskeun protokol kualifikasi sareng validasi;
  • Ngaleupaskeun dokumén: spésifikasi; Catetan Master Master, SOPs;
  • Tinjauan sareng ngaleupaskeun batch, arsip;
  • Ngaleupaskeun rékaman angkatan;
  • Kontrol parobihan, kontrol simpangan, panyilidikan;
  • Persetujuan protokol validasi;
  • Latihan;
  • Inok internal, pamatuhan;
  • Kualifikasi suplemén sareng audit supplier;
  • Klaim, émut, jst.

Kontrol kualitas

Di laboratorium sareng bengkel kami, kami nyayogikeun analisis kualitas sareng pamariksaan sanaos kadali sadaya prosés pikeun mastikeun unggal angkatan produk kami nyumponan sarat ti palanggan kami.

Kegiatan sareng Tanggung jawab:

  • Pangwangunan sareng persetujuan spésifikasi;
  • Sampling, cék analitik sareng sékrési bahan baku, panengah sareng sampel beberesih;
  • Sampling, cek analitik sareng persetujuan ti API sareng produk réngsé;
  • Ngaleupaskeun API sareng produk akhir;
  • Kualifikasi sareng perawatan alat;
  • Transfer metode sareng validasi;
  • Persetujuan dokumén: prosedur analitis, SOPs;
  • Tés stabilitas;
  • Tés setrés.